Echipa

Adriana Popescu

Adriana Popescu Expert educatie non-formala

Website: https://nonformalsepoate.ro

Email: contact@nonformalsepoate.ro

Adriana a fost implicată în procese de educație nonformală, încă din perioada liceului și este pasionată de învățare. A lucrat la diferite nivele atât cu școli (animație pentru copii, cursuri pentru cadre didactice, sprijin în zona de management școlar) cât și cu organizații neguvernamentale (management de proiecte și de programe de finanțare, scriere și implementare de proiecte în sfera educației).
Printre subiectele care o pasionează și în care s-a implicat se numără: design de experiențe de învățare, dezvoltarea abilităților de viață, consultanță pentru crearea de sisteme de training pentru organizații neguvernamentale, dezvoltare de training pe metode de educație nonformală, dezvoltare organizațională.
Este într-un continuu proces de învățare, ultimele sale explorări și proiecte fiind în zonele de inovație și design thinking, gândire critică, gamification în contextul clasei de liceu, cluburi de participare în viața comunității pentru elevii din mediul rural, management de business (în 2015-2017 a urmat un MBA la Maastricht School of Management).

Motto: “Dacă vrei să construiești un vapor, să nu începi prin a-i trimite pe oameni după lemne, cuie, unelte, sfori și alte materiale. Învață-i întâi să tânjească după marea îndepărtată, nesfârșită.” – Saint Exupery

Contact

Asociația Se Poate

Calea Șerban Vodă nr. 28

București, Sector 4

Email: contact@asociatiasepoate.ro

Tel: +40 769 836 138

Websitewww.asociatiasepoate.com